Rothenberger-sk.sk
REMS akcia

Rothenberger Pure H2O Demineralizačná kazeta

  • Prihláste sa alebo zaregistrujte pre získanie zľavy
  • Doprava nad 150€ bez DPH zadarmo
  • Záručný a pozáručný servis
  • Odborné poradenstvo

Rothenberger Pure H2O Demineralizačná kazeta

Bezpečné plnenie všetkých vykurovacích systémov s ROTHENBERGER - jednoduché a certifikované

Podľa platných smerníc VDI, SWKI a Ö-Norm musí byť voda na plnenie vykurovacích systémov vopred upravená, aby sa zabránilo tvorbe minerálnych usadenín. Aj pri nízkej tvrdosti môžu moderné zariadenia, ako sú plynové nástenné ohrievače, tepelné čerpadlá a solárne systémy, poškodiť usadeniny vodného kameňa.

S novými demineralizačnými kazetami PURE H₂O od spoločnosti ROTHENBERGER je štandardné plnenie vykurovacích systémov podľa VDI 2035 rýchle a nekomplikované. Inštalatéri môžu použiť demineralizačné kazety pri nových inštaláciách, ako aj pri údržbe na odstránenie škodlivých minerálov z plniacej vody.

Systém plug-and-play kaziet PURE H₂O nezávisle reguluje všetky relevantné parametre na zásobovanie zariadení technickou vodou podľa noriem. Ponúkajú tak systém s jednoduchou inštaláciou, ktorý nevyžaduje ďalšie zariadenia na kontrolu kvality.

V demineralizačných kazetách ROTHENBERGER sa používa len vysokokvalitná a testovaná živica. Kvalita a zloženie iónomeničovej živice použitej pri kompletnej demineralizácii môže významne prispieť k minimalizácii korózneho zaťaženia vykurovacieho systému. Okrem toho živica indikuje úroveň spotreby kazety zmenou farby.

Funkcie

  • Jednoduché a vhodné plnenie akéhokoľvek vykurovacieho systému požadovanou demineralizovanou vodou.
  • Systém Plug and Play kazety kontroluje všetky relevantné parametre aby sa systém naplnil podľa noriem pre jednoduchú inštaláciu.
  • Na kontrolu kvality demineralizovanej vody počas plnenia nie sú potrebné žiadne ďalšie zariadenia.
  • Aktuálna spotreba kazety je znázornená zmenou farby iónomeničovej živice.

Rothenberger - náradie pre vodárov a kúrenárov

Pracovali ste s týmto produktom? Nájdite si chvíľku a zanechajte nám recenziu. Recenzie vám pomáhajú pri výbere produktu a zlepšení našich služieb.

Poznámka: HTML nie je preložené!
    Zlé           Dobré
captcha
E-mail Facebook Instagram Linked In